Няма да повярвате какъв пост ще заеме Веселин Маринов

Няма да повярвате какъв пост ще заеме Веселин Маринов
4 (80%) 4 votes

Очевидно ще се уреди с доста сладък пост

Със сигурност ще затаите дъх, след като научите какъв пост ще заеме в най-скоро време любимият певец на червените бабички Веселин Маринов.

За никого не е тайна, че той е пръв приятел на разжалвания от всички постове в ГЕРБ и държавата Цветан Цветанов.

Веселин Маринов

Очевидно ще се уреди с доста сладък пост

Оказва се, че Веселин Маринов ще поеме зам.-председателския пост в партията, която бившият втори в политическата сила на Бойко Борисов гради в момента.

Със сходна длъжност ще се обзаведе и бившия зам.-министър на спорта Ваня Колева, която се прости с поста си покрай далаверата с евтино закупени апартаменти в луксозната кооперация на „Артекс“, където и Цветанов се сдоби с хипер луксозно жилище със собствен асансьор.

Цветанов е кум на Ваня Колева и тяхната близост продължи и след разжалването им на семейна основа. Нейният мъж също ще стане част от ръководството на Цветановата партия.

Дали ще зареже певческата си кариера?

Близката дружба между Цветанов и Веселин Маринов датира още от времето, когато Цветанов измъкна певеца от прегръдката на БСП. Признателността си към тогавашния втори в ГЕРБ певецът беляза с незабравимия хит „Нашата полиция ни пази“ от времето, когато Цветанов бе вътрешен министър. Участие в клипа към песента взе и мъжки балет с полицейски униформи.

Когато облаците над главата на Цветанов се сгъстиха покрай „Апартаментгейт“, Бойко Борисов в прав текст заяви, че му е омръзнало по време на кампании да му пее Веско Маринов. Тези му думи нанесоха дълбока обида на певеца.

Сега обаче изпълнителят на „Горчиво вино“ ще може да дава много на Цветанов, тъй като шетнята му за учредяване на партия придобива национални размери, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар