Аделина Радева с колосална заплата в БНТ (Вижте тук)

Аделина Радева с колосална заплата в БНТ (Вижте тук)
3 (60%) 1 vote

Аделина Радева със собствено предаване от есента

В рамките на един уикенд Аделина Радева напусна сутрешния блок на Нова телевизия и се върна на старото си работно място – БНТ. Тя сама сподели за раздялата в последния си ефир като водеща на „Здравей, България“.

„Всички промени минават през сърцето. За да бъде човек щастлив и с хляба земен, и с хляба небесен, които както знаем трудно стоят на обща трапеза, му е нужно много малко и то е да бъде благодарен. Благодаря на Нова за доверието и симпатията, които ми демонстрираха през цялото време. Това приятелство продължава и ще го има. Благодаря и на зрителите, които участват активно в „Здравей, България“, за това, че ми дадоха възможността да водя предаването с най-висок рейтинг в сутрешния ефир. Много е приятно да си тръгваш с такова самочувствие“, сподели Радева.

Бившата екранна партньорка на Виктор Николаев сама призна, че е получила изключително добро предложение, на което не е могла да откаже. Според запознати ставало дума не само за по-висока заплата, но и за ново предаване, което Радева щяла да стартира от есента в националната телевизия. Мълвата гласи, че в Нова тв тя се разписвала срещу 8 хиляди лева месечно. В БНТ Радева щяла да получава с 2000 лева по-високо възнаграждение. До есента, когато щяла да стартира новия си проект, Аделина ще води публицистичното предаване „Още от деня“, пише „Ретро“.

Аделина Радева с 10 бона заплата в БНТ сн. hotarena.net

Аделина Радева с 10 бона заплата в БНТ сн. hotarena.net

Тя признава, че е останала в отлични отношения с колегите си от Нова телевизия. По време на последния си ефир през миналия петък едва скри сълзите в очите си. С мокър поглед и огромен букет от рози я изпрати и Виктор Николаев. Той призна, че е идвал с желание на работа през последните две години заради Аделина. На нейно място вече е младата репортерка Лора Инджова, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар