Кичка Бодурова стана болногледачка на мъжа си (Вижте повече)

Кичка Бодурова стана болногледачка на мъжа си (Вижте повече)
4 (80%) 1 vote

Кичка Бодурова се е посветила изцяло на Крис

Кичка Бодурова се е посветила изцяло на болния си мъж Крис. Той има нужда от специални грижи, особено по време на пандемията от коронавирус. Естрадната певица от дълги години живее със семейството си в Лас Вегас, където извънредните мерки продължават.

Тъй като нейният мъж претърпя в края на миналата година сериозна операция, която била животоспасяваща, защото здравето му било тежко застрашено, сега имунната му система била тотално срината. А Кичка се тревожела изключително много да не го зарази с нещо.

Крис обитавал отделно помещение в огромната им американска къща. Той си имал свои прибори, посуда и разговарял с другите членове на семейството дистанционно, тъй като физическият контакт помежду им бил напълно забранен от лекуващите го лекари.

Освен със съпругата си, той не може да общува и с двете им деца, пише „Ретро“. Те са родители на голяма дъщеря – Кристи, а през миналата година осиновиха и момиченце от български дом за сираци. Осиновеното им момиченце също е при тях във Вегас. От миналата есен е записано на училище, като дори си е намерило приятели и нова среда.

„Тъжно ми е и много потиснато, но и това ще мине. Малката много ми помага“, споделя Кичка, която в настоящата ситуация се отдала на домакинството. До съвсем скоро тя имала прислужница, която посещавала дома им ежедневно, готвела, чистела, перяла, гладела и пазарувала.

Наложило се обаче да разредят посещенията й и сега жената идвала само веднъж в седмицата. Бодурова била ядосана и че изгорял самолетният й билет до България. Тя планирала да си дойде в края на май за летния сезон у нас и да направи няколко концерта по Черноморието. За пръв път от 25 години насам обаче няма да стъпи в родния Бургас, въпреки молбите на почитателите си да не отменя изявите си.

Кичка Бодурова се превърна в болногледачка на мъжа си сн. hotarena.net

Кичка Бодурова се превърна в болногледачка на мъжа си сн. hotarena.net

Естрадната дива признава, че не се чувства във форма да излиза пред публика и й липсва вдъхновение, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар