Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа (Вижте какво сподели)

Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа (Вижте какво сподели)
4 (80%) 1 vote

Кубрат Пулев призна вината си за раздялата с Андреа в специално интервю за Ники Кънчев

Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа. Боксьорът за първи път коментира отношенията си с поп фолк изпълнителката след като сложиха край на връзката си. Това се случи в интервю за Ники Кънчев.

„Тя е един уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време ей така. Ще приема вината в себе си, че с Андреа не успяхме“, каза Кубрат Пулев в поредицата „Важното за теб с Ники Кънчев. Припомняме, че Андреа обвини Пулев в хиляди изневери, които според нея са се случи през 12-те години, докато са били заедно. Спортистът призова всички хора да живеят за мига и да се усмихват дори и на лошите неща.

След като поп фолк изпълнителката Андреа разказа, че много пъти Пулев я е умолявал да му роди деца и да остави кариерата си, той обяви: „Не е въпросът просто да създадем деца, а да ги направим хора, а не да го направиш и да не го виждаш“. Кубрат категорично отхвърли и упреците на поп фолк изпълнителката, че планира политическа кариера.

„Кубрат Пулев и политиката не са съвместими. Системата е несъвместима с човек като мене – аз ще бъде изхвърлен. Няма как да успея в подобен тип система, защото съм интелигентен човек и си давам сметка за всички тези неща. Системата е такава, че за да се издигне човек до такава степен и ниво трябва да премине през всички тези схеми, в които аз няма как да бъда. Не са за мен“, категоричен е той.

Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа сн. Фейсбук

Кубрат Пулев проговори за раздялата с Андреа сн. Фейсбук

Боксьорът не скри, че е ходил на протести маскиран, защото не искал да бъде възприемам като рекламно лице. Кубрат обаче държал да е един от всички и да изрази гражданската си позиция, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар