Веско Маринов с ръководен пост в новата партия на Цв. Цветанов (Вижте как се уреди)

Гласувайте за статията

Бардът на Пайнер става зам.шеф в партията на бившия втори на ГЕРБ

Веско Маринов, който бе любимец на червените бабички ще заеме поста на зам. председател в новата партия на Цветан Цветанов.

Това съобщава ПИК като се позовава на свои източници. Бившата дясна ръка на Бойко Борисов, който гради политическа сила в момента се огражда с доверени хора.

Цветан Цветанов се огради с доверени хора
Колаж: ПИК

Според слуховете с подобна длъжност ще се обзаведе и бившата зам. спортна министърка Ваня Колева. Която бе отстранена от министерското кресло заради далаверата с евтините апартаменти в лукс кооперацията  на „Артекс”. Където и Цв. Цветанов има супер луксозно жилище.

Бившият втори в ГЕРБ е много близък със семейството на Колева. Той бе кум на сватбата й, а се говори, че й съпругът й се е е уредил с ръководен пост в новата партия.

Веско Маринов и Цветанов са приятели отдавна. Те се сближиха когато зам. председателят на ГЕРБ измъкна певеца от лапите на БСП като бардът му се отблагодари и изпя хита „Нашата полиция ни пази” по времето когато благодетелят му бе вътрешен министър.

Всички си спомнят, че когато се разрази скандалът „Апартаментгейт” и над Цветанов облаците станаха буреносни, Борисов директно заяви, че му е омръзнало да слуша певеца да му пее.

Тогава Веско Маринов се обиди, но замълча. Малко по-късно си върна на премиера на закриването на предизборната кампания в Тетевен като каза: „Аз съм малко забранен от бате Бойко, може би защото не съм дал много на ГЕРБ.”

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар