Нови скандални разкрития за убиеца на Милен Цветков видяха бял свят

Съседите не намират думи, с които да опишат ада
0

Съседите не намират думи, с които да опишат ада

Нови скандални разкрития за убиеца на журналиста Милен Цветков – Кристиан Николов, видяха бял свят.

Скандалните истини за него виждат бял свят една по една в хода на времето. Не малка част от тях са с откровено скандален характер.

Неотдавна стана ясно, че в двора на луксозната къща, в която живее убиецът на Милен Цветков, се отглеждат кокошки и петли. Скандалния факт огласиха негови потресени съседи от столичната улица „Любен Каравелов“.

Милен Цветков
Съседите не намират думи, с които да опишат ада

„Кокошарникът е в двора, точно до оградата на имота, на сантиметри от тротоара. Не може да се спи – в ранни зори петелът започва да кукурига, а през деня кокошките кудкудякат, докато снасят яйца“, разказа жител на съседната кооперация. Той не може да повярва на това, което се случва в центъра на София.

Последното, което се очаква да бъде видяно в тузарския имот, купен от майката на Николов – Десислава Пешева, е кокошарник. Самата тя е съдружник на Миньо Стайков във Винпром „Карнобат“, освен това участва и в още много фирми. Бизнес империята й се оценява на десетки милиони.

Съседите нямали представа кои са обитателите на луксозната къща, докато не разбрали от новините, че полицията е претърсвала имота след инцидента на 19 април. Припомняме, че тогава Кристиан заби с висока скорост джипа си в колата на журналиста Милен Цветков и го уби на място.

Обитатели от съседните кооперации пък, издават, че в къщата често се вдигали шумни купони. Когато музиката най-накрая утихнела, шумът продължавал с кудкудякане на кокошки.
„То и преди беше ад, но това сега е повече от недопустимо – оплаква се съседка. Все едно имам курник в хола“.
След оплаквания и на други съседи, и най-вече след трагедията с Милен Цветков, курникът е разрушен, и кварталът се събужда в тишина, пише show.blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.