Фънки го закъса много здраво

Гласувайте за статията

Дори и близките му не предполагат в какво състояние е

Димитър Ковачев-Фънки го закъса много здраво.

Всеки е наясно с факта, че за Фънки не е никак трудно да привлече вниманието върху себе си. Като по стара традиция обикновено това се случва с пиперливия му език, който няма никакви задръжки.

Фънки

Дори и близките му не предполагат в какво състояние е

Този път обаче, почитателите му останаха, меко казано, изненадани от това, което признава наскоро рок музикантът.
Това, което се случва в момента в живота на Фънки, със сигурност е последното, което близките му са очаквали да го сполети. До неотдавна гледахме рок музиканта като жури в култовия формат за имитации „Като две капки вода“.

Оказа се обаче, че той здраво е закъсал за пари, защото основния му бизнес. Причината за това е, че организацията на концерти, е напълно замряла от март насам. Припомняме, че именно тогава в страната беше обявена извънредна ситуация заради коронавируса.

„Всички пари, които съм изкарвал преди, съм ги харчил. Нямам заделен дори един лев, а имам и кредити към банки. Положението е и страшно, и трагично“, споделя чешитът пред „Уикенд“.
И допълва, че разчита изключително много на датата 26 юни, когато ще свири с група „Черно фередже“ в клуб „Маймунарника“, което ще му докара някакви приходи.

„Гледам да не ги мисля парите много-много, щото иначе трябва да се гръмна, а не ми се ще“, посочва Фънки. От всичко това поне едно е сигурно – рок музикантът не е загубил чувството си за хумор, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар