Елена Петрова с взривяващи признания за Ламбо

Гласувайте за статията

Тя разкри, че Ламбо играел на кръв и месо, на 100 процента био

Актрисата Елена Петрова направи взривяващи признания за големия български актьор Стефан Данаилов-Ламбо, който вече не е сред живите.

Оказва се, че Елена Петрова и Ламбо, са си разменили страстни, истински целувки в „Стъклен дом“.

Това взривяващо разкритие бе направено лично от Елена Петрова, която бе гост на хепънинга по случай 20-годишнината на bTV.

Елена Петрова

Тя разкри, че Ламбо играел на кръв и месо, на 100 процента био

„С Ламбо се играеше на кръв и месо, на 100 процента био. Когато той те целува, значи те целува, а не маркира“, призна очарователната брюнетка, която точно преди 10 години изигра съпруга на Мастера в първия от новата вълна български сериали.

Елена обаче се притеснявала по-малко от интимните моменти с Ламбо, отколкото от тези с Калин Врачански.
„За първи път го видях на кастингите, преди това не се познавахме. Преди първата ни целувка умирах от срам, даже от екипа знаеха колко ми е некомфортно, цял ден се подготвях“, сподели Петрова пред Николас Цитиридис и Деси Стоянова. Именно те двамата водеха специалното издание по случай юбилея на телевизията.

„Защо не ми каза? Щяхме да репетираме отстрани!“, отвърна Калин, скочи от мястото си и се метна да целуне отново Елена пред смаяния Орлин Павлов, който влезе в главната роля в друг сериал на телевизията – „Скъпи наследници“.

Елена и Калин си спомниха еуфорията, когато „Стъклен дом“ стартира по bTV. „Хората бяха пред екраните, улиците бяха празни, беше невероятно. Първият епизод беше гледан от милион и половина зрители. Стефан Данаилов се просълзи, когато му съобщиха тези резултати, защото тогава активно се занимаваше с политика и това беше завръщането му на малкия екран. Беше безкрайно щастлив“, върна лентата назад актрисата.

Всъщност първоначално Ламбо приел да участва само в пилотния епизод на поредицата. След като осъзнава обаче каква е реакцията на аудиторията към „Стъклен дом“, остава като главен герой в сериала.
Калин Врачански също си припомни как именно Стефан Данаилов му връчил награда за млад актьор в театъра година преди снимките и колко се вълнувал и притеснявал, когато разбрал, че ще снима с него още в първата сцена на „Стъклен дом”, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар