Тежка драма разтърси живота на дует „Ритон“

Гласувайте за статията

Катя и Здравко са в шок от случилото се

Тежка драма разтърси из основи живота на дует „Ритон“ и те все още са в шок.

Катя и Здравко от „Ритон” не са на себе си, след като неизвестни отвлякоха любимото им куче Лъки. Те са заедно с този си домашен любимец от осем години.

дует "Ритон"

Откраднатата Лъки

Наглата случка се разиграла преди няколко дни – на 29 май. Кражбата се случила, докато красивата животинка правела традиционната си разходка около имота на най-успешния български дует – дует „Ритон“.

Броени минути преди да се прибере у дома обаче, в района на къщата на популярните й стопани спрял джип. Наглеците я прибрали в джипа, след което потеглили светкавично. Потвърждение за това дават и охранителните камери на къщата, които Здравко веднага проверил.

Тъй като ситуацията се разиграла по тъмни доби обаче, не се виждат достатъчно ясно нито хората, нито автомобила, с които е извършено безочливото престъпление.
Катя и Здравко от дует „Ритон“ допускат, че кучето им е било наблюдавано известно време и ситуацията е добре планирана. Въпреки всичко, те се надяват съдбата отново да им върне тяхната любима Лъки здрава и невредима, пише show.blitz.bg.

Двамата не могат да опишат с думи колко са разстроени от случилото се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар