Мира Добрева била чистачка преди да почне в телевизията (Вижте трудната й съдба)

Гласувайте за статията

Журналистката призна неподозирани факти за живота си като малка

Мира Добрева споделя неподозирани факти от живота си преди да започне работа в телевизията. Когато блондинката била малка родителите й попарили мераците й да стане журналистка.

Майка й и баща й казвали, че няма как да работи в телевизия защото трябва да е от сой и да има връзки. А малката Мира била дете родено в малко градче в Родопите и от много бедно семейство.

Тя признава, че не се имала за хубавица. А за да е на екран е необходима визия. Баща й я съветвал да не мечтае за такава професия и й се смеел, че има криви и големи зъби.

Мира Добрева като малка
Снимка: Ретро

Бъдещата тв звезда започнала да учи икономика, но следяла с интерес всички новинарски емисии. Четяла всичко за звездите и проучвала кой къде е учил, но не я приели да следва журналистика.

Обучението си започва в Датския колеж, но само една година по-късно упоритата девойка  се мести в Софийския университет където записва мечтаната специалност.

Тя си спомня как пристигнала в столицата с една блуза, приличаща на пижама и бял лъскав клин. Срамувала се от вида си, но нямала пари да хубави дрехи. Добрева споделя, че щом чуела за конкурс веднага се явявала.

Един път Хачо Бояджиев провеждал кастинг и й казал: „Когато ти порасне акъла колкото косата ела да пробваш пак.” Тя се вслушала в думите му и започнала да се усъвършенства. Залегнала над книгите в стаичката си в Студентски град и започнала да учи английски, гръцки, машинопис поведение пред камера, правоговор и куп други неща.

Снимки: Ретро

Амбициозната провинциалистка започнала работа защото баща й починал. Тя се озовала в гръцката компания „Интраком” и за да й стигат парите станала и чистачка.

И сега си спомня как един ден чакала на вратата на Нова тв когато се появил шефа на медията и я приел защото някой му казал, че го чака момиче за милиони.

Мира Добрева започва работа там като минава през всичките нива. По-късно се мести в БНТ където жъне успех. Но и до ден днешен комплексите, че е от бедно семейство и от малък град не спират да я преследват, предават от Ретро.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар