Тайван с шокираща атракция за туристи: Предлагат масаж с касапски ножове (Видео)

Гласувайте за статията

В Тайван шокират с необичайна атракция

След пандемията много страни по света привличат туристи с необичайни предложения, но Тайван за момента държи първото място. Тук може и да не ви платят почивката, но за сметка на това ще предложат нещо по-атрактивно. Всъщност толкова невероятно, че само авантюристи биха го опитали… А именно — масаж с касапски ножове.

Масажът е известен под името „дао лиао“. При него странното е, че посетителите се завиват с дебели кърпи от глава до пети, а после се налагат с ножовете. И да, понякога и с остриетата.

Терапията с нож не позволява използване на ръце и въпреки че изглежда опасно, терапевтите са истински майстори. А който го е опитал дори твърди, че има не само физически, но и емоционален ефект. И са много добро средство за лечение.

Методът е известен от китайската и японската медицина и е стар — на над 2000 години. Изследванията разкриват, че този масаж се е използвал още по времето династията Танг в Китай. А преди това е бил практикуван от японски монаси.

И ако днес в Китай и Япония почти няма да ви го приложат, в Тайван той се превърна в истински хит. И продължава да набира популярност, а хората все по-често го използват, за да се освободят от стреса, съобщават от sitel.com.mk.

Масажът със сатъри не е единственото екзотично забавление, на което може да се порадвате в Тайван. В страната може да се насладите и на т.нар. „масаж с пръсти на краката“. Масажистките са изключително леки и се разхождат по тялото, като се стараят да стъпват само на пръсти. И по този начин помагат на клиентите си да се отпуснат.

Тайван привлича туристи с масаж с ножове сн. You Tube

Тайван привлича туристи с масаж с ножове сн. You Tube

В екзотичен Тайван се предлагат масажи и с други части от тялото, както и по-екзотични забавления. За лечебна терапия пък някои прилагат техники с игли, които се поставят върху различни точки от тялото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар