Бившата на принц Хари за първи път проговори за връзката им (Защо му върна пръстена?)

Бившата на принц Хари за първи път проговори за връзката им (Защо му върна пръстена?)
1 (20%) 1 vote

Кресида Бонас за първи път призна защо е върнала пръстена на принц Хари

Ако принц Хари не беше получил твърдо „Не“ от Кресида Бонас, днес Меган Маркъл нямаше да е херцогиня на Съсекс. Английската аристократка с руси коси и сини очи изглеждаше перфектна за британска принцеса, а и толкова напомняше на поданиците за принцеса Даяна. Тя обаче категорично отклони опитите на принц Хари да й предложи брак, а едва наскоро сподели и причините, поради които му е казала „Не“.

Двамата бяха заедно повече от три години и всички бяха убедени, че Кресида ще е перфектна принцеса. Тя произлизаше от добро семейство, завършила бе престижен университет и се движеше в същите кръгове като Хари. Идеална за шестия в линията за трона. Кресида обаче започна да бие отбой още щом усети, че отношенията им стават сериозни. И сама пожела да сложи край на отношенията им, въпреки че принцът имал други намерения. Досега тя упорито мълчеше защо двамата са се разделили. Оказа се, че тя не е искала да попадне в същата медийна въртележка като Меган и Кейт.

„Страхувах се. Боях се, че ще сгреша някъде, че някого ще обидя, че нещо няма да е както трябва, че няма да съм съвършена… Всичко това направо ми тровеше живота“, споделя Кресида, която признава, че цялата ситуация само я е направила по-силна.

„И тогава си вярвах, че съм достатъчно силна като личност, но в един момент трябваше да реша, какво искам от живота. Връзката ми с Хари ме подтикна да работя повече върху себе си и върху постигането на моите цели. Благодаря му, тъй като заради него разбрах, че мога да премина границите, които съм си поставила. И вече не се страхувам както преди“, завършва тя изповедта си, пише karmin.tocka.com.mk.

Бившата на принц Хари проговори сн. Инстаграм

Бившата на принц Хари проговори сн. Инстаграм

Подобна участ сполетя и Челси Дейви. Голямата любов на принц Хари призна в едно от редките си интервюта, че е отказала да се омъжи за него, не заради баща си, а защото се е страхувала постоянно да го убият.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар