Скандални разкрития за Сашо Кадиев

Гласувайте за статията

Изглежда нещата помежду им не вървят по мед и масло

Скандални разкрития за актьора и водещ на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, видяха бял свят.

Оказва се, че Сашо Кадиев върти две жени едновременно.
Освен официалната си половинка Таня Тончева, с която са заедно от 9 години, актьорът от известно време си има и любовница.

Сашо Кадиев

Изглежда нещата помежду им не вървят по мед и масло

Слуховете, които се носят отдавна в арт съсловието, намериха своето потвърждение преди дни.
Сашо Кадиев бе уловен от папараци с млада брюнетка, неизвестна в публичното пространство, с която даже се целунаха.

През изминалия уикенд синът на Катето Евро се появи в столичния Южен парк с красива дама. Те се настаниха в градината на популярен ресторант, като избраха маса, която да е по-усамотена. На пръв поглед двойката не изглеждаше чак толкова съмнително – хубавицата спокойно можеше да мине за негова приятелка или просто колежка от театъра.

В един момент обаче Кадиев скъси дистанцията и няколко пъти целуна събеседничката си по устните! Хвана я и нежно за ръката и взе да й шепти в ухото. Дали си е въобразявал, че никой няма да го види или има друга причина за освободеното му поведение, не е ясно.

Водещият и спътницата му със сигурност са повече от добри приятели и това си пролича по жестовете и по интимното им общуване. Сашо непрекъснато обгрижваше брюнетката. Когато времето захладня, помоли сервитьора за одеяло и внимателно я наметна с топлата завивка.

Че Кадиев и майката на дъщеря му са в конфликт, се говори от няколко месеца. До този момент обаче, той категорично отричаше.
„С Танчето сме заедно, всичко е наред!“, заяви водещият, когато плъзнаха слуховете за раздяла. Той дори заплаши медии със съд за клевета.

Тончева пък се изказа, че Сашо много й помогнал да преодолее смъртта на майка си и това неимоверно ги сплотило. Истината обаче се оказва малко по-различна и определено криза в семейството има, след като актьорът е стигнал дотам да завърти любовница и да я показва на публични места.

Неотдавна той все пак призна, че може би Таня не е любовта на живота му

В интервю за списание „Ева“, публикувано неотдавна, водещият все пак се престраши да намекне, че може би Таня не е любовта на живота му, макар че имат прекрасна дъщеря.
„Не мога да кажа, че съм открил точния човек за мен. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа децата и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува“, сподели откровено Кадиев. И допълни, че не вярва в брака и затова с Таня така и не стигнали дo венчавка.

„Не искам сватба. Не можеш да се кълнеш пред Бога за нещо, за което и философите, и психолозите, и примерите говорят красноречиво. Ясно е, че няма да стане. На всички ни се иска да има вечна любов, в която заедно да изчезнем в маранята. И там да останем завинаги. И в добро, и в лошо, докато смъртта ни раздели… Но както е казал Ремарк: „Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо“. И в този смисъл защо да се кълнем в нещо, за което ни е ясно, че можем да нарушим другата седмица или след пет години?“ откровеничи Сашо Кадиев.

По изказванията на Кадиев може да се съди, че романтичните му чувства към Таня отдавна са си отишли. Запознати издават, че в последно време връзката им се крепяла единствено заради 5-годишната им дъщеря Катерина.

Самата Таня Тончева е споделяла, че със Сашо неведнъж са имали остри конфликти и тя си изнасяла от дома им. „Когато се скараме, бързо си събирам багажа и отивам в родния си град Пловдив. След два дни обикновено ми става мъчно и се връщам. Навикът също играе роля. Трудно ми е да си представя да живея с друг мъж“, разказвала е брюнетката за бурната си връзка с актьора, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар