Аделина Радева проговори и разкри цялата истина

Гласувайте за статията

Тя посочи, че ще може да разкрие повече подробности през септември

Броени дни, след като Аделина Радева напусна ефира на Нова тв, проговори за случващото се. Тя разкри цялата истина за причината, поради която е стигнала до това решение.

„В предаване, което е в по-късен час, ти си оставаш в този ден, ти си още в този ден. Защото след сутрешния блок ти започващ да живееш в следващия. На мен не ми се живее вече толкова бързо. Чувствам го като нужда. Чувствам, че има още неща, които могат да бъдат докоснати в днешния ден, преди да тичаш към следващия“.

Аделина Радева

Тя посочи, че ще може да разкрие повече подробности през септември

Това разкри Аделина Радева в предаването на Георги Любенов по Българската национална телевизия.
„Направиха ми предложение, което не можах да откажа. Повече подробности за това ще имам през септември. Засега ще си мълча“, каза по повод завръщането си в БНТ, Аделина Радева.

„В „Още от деня“ се връщам с огромно желание. Не защото съм водила това предаване и го обичам, а защото съм била една от най-верните му зрителки. То беше част от подготовката за журналистическата ми кариера“, разкри още водещата.

Очевидно промените в кариерата й тепърва предстоят. Както самата тя се изразява, всичко ще стане ясно наесен, когато ще стартира новият телевизионен сезон. По всяка вероятност дотогава Аделина Радева ще си даде почивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар