Дарина Павлова препоти мрежата (ФОТО)

Гласувайте за статията

56-годишната вдовица на Илия Павлов не се примирява с напредването на възрастта

Веселата вдовица Дарина Павлова успя за пореден път да взриви мрежата.

И докато някои са повече от доволни от гледката, която се разкри пред очите им, то други са крайно възмутени от действията й.
Те направо не могат да повярват какви ги върши Дарина Павлова и колко ниско е паднала-

Дарина Павлова

56-годишната вдовица на Илия Павлов не се примирява с напредването на възрастта

„Никога досега не сме я виждали да се разпищоли така щедро за мъжките погледи в социалната мрежа“, гасят част от коментарите.
До тези коментари се стигна, след като Мадам Мулти пусна стори в Инстаграм. В него тя се излежава в леглото с доста провокативна дантелена нощничка. В същото време огромният й бюст напира безмилостно да се покаже на „светло“.

Все още се опитва да се бори с напредването на възрастта

56-годишната вдовица на Илия Павлов не се примирява с напредването на възрастта. В социалните мрежи тя не спира да се изживява като апетитно младо парче, което е блян за не един или двама мъже.

В същото време мълвата носи, че Дарина Павлова е сериозно обвързана. Отново според слуховете, мъжът до Мадам Мулти е с цели две десетилетия по-млад.

Дарина Павлова полага усърдни грижи за външния си вид и често прибягва и до пластични операции, с които да изглежда по-млада. Въпреки това мнозина са на мнение, че не й отиват на годините подобни изцепки, пише show.blitz.bg.

Колкото и да не й се иска да признае, нито един човек не е успял да се справи със старостта и едва ли тя ще е първата, която ще стори това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар