Борис Дали се забърка в грандиозен скандал

Гласувайте за статията

В момента тече и конкурс за управител

Името на Борис Дали за пореден път бе замесено с грандиозен скандал.

Този път скандалът е свързан с бившата общинска болница в Бобов дол.

Борис Дали категорично отрече да има конфликт на интереси. Той обясни, че е притежател на лечебното заведение, части от които отдава под наем, въпреки твърденията на управителя на хосписа д-р Екатерина Митова, че и тя е съсобственик.

Борис Дали

В момента тече и конкурс за управител

До скандала се стигнало след заседание на ОбС – Бобов дол.
Управителката на общинското социално заведение, което се помещава на един от етажите – д-р Екатерина Митова, казала, че е участвала заедно с Борис Дали в купуването на терена, пише „Телеграф“.

„Притежавам 3 етажа от болницата, т.е. цялата с изключение на няколко кабинета. Д-р Екатерина Митова е само управител на общинското дружество. Етажът е под наем. Няма конфликт на интереси, дори договорът не е променян от години наред с идеята да облекчим хората“, поясни ситуацията известният певец.

На самата среща в съвета е присъствал и Борис Дали. Той е представил договор за наем между него като собственик на сградата на бившата болница и хосписа като наемател.
В този договор съществува клауза за 5% лихва на ден за просрочие на плащанията за наем, които хосписът трябва да даде на певеца.

Настанените пациенти там са около 20 души.
В момента тече и конкурс за управител, тъй като тригодишният договор на д-р Митова изтекъл на 16 май, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар