Изненадващ развой на събитията в живота на Слави Трифонов

0

Именно той й е бутнал рамо

Животът на шоумена Слави Трифонов, е напът да претърпи изненадващ развой.

Запознати издават, че голямата любов на шоумена, е в процес на развод със съпруга си Елисавет Ъков.

Слави Трифонов
Именно той й е бутнал рамо

Психоложката Магдалена Ангелова, по-известна като Маги е потърсила утеха и подкрепа при учиндолеца. И разбира се я е получила. Мълвата носи, че двамата са в изключително топли отношения. В този ред на мисли, едва ли някой би се изненадал, ако в скоро време двамата обявят, че са се събрали отново.

Припомняме, че тези дни стана ясно, че Магдалена ще измести психоложката Ани Владимирова. Това означава, че именно тя ще подбира участниците в следващия сезон на хитовото риалити „Фермата“.

Продуцентите на предаването Иван и Андрей решили да заложат на ново лице. Освен това Слави Трифонов е изключително близък с продуцентите. Според слуховете именно той е настоял да вземат Маги във формата си.

„Със сигурност Слави и е помогнал за да я вземат на работа във „Фермата“. Маги беше психоложка в риалити предаването „Женени от пръв поглед“, където се справи плачевно“, коментират запознати, пише plovdiv24.bg.

За никого не е тайна, че шоуменът все още има надежда, че нещата между него и Маги могат да се получат. Не е изключено съдбата да е на същото мнение и поради тази причина да им дава втори шанс.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.