Изплуваха горещи разкрития от миналото на Мая Манолова

Гласувайте за статията

Леля Венка и до днес съжалява, че не й е станала снаха

Горещи разкрития от миналото на Мая Манолова видяха бял свят.

Оказва се, че именно Мая Манолова е била голямата любов на зловещия бос на ВИС – Васил Илиев.

Горещото разкритие бе направено от политик от БСП от Кюстендил, който пази фрапиращи детайли от интимната афера, разгоряла се в зората на демокрацията.

Мая Манолова

Леля Венка и до днес съжалява, че не й е станала снаха

„Мая и Васил са се познавали по кюстендилска линия – и двамата са от Града на черешите. Първите им срещи били в началото на 1990-а, по това време Мая членува в Българската Демократична Младеж в родния си град – новосъздадена организация на мястото на саморазпусналия се през февруари 1990-а Димитровски комунистически младежки съюз.

По това време бъдещото острие на БСП се препитава като учител по история в основно училище в родния си град. Мълви се още, че първите стъпки на Мая в политиката били поощрявани именно от Васил Илиев. През 1991-а той създава фирмата за охрана и сигурност ВИС, т.е. Васил Илиев Секюрити“, превърнала се в нарицателно име за мафията у нас“, разкрива източникът.

Кюстендилци разправят, че връзката на мафиотския бос с напористата и тогава красива блондинка продължила на приливи и отливи до убийството му в края на април 1995 г.
След това обаче Мая Манолова постепенно се отделила от фамилията на Васил и Георги Илиеви. Тя не поддържала много топли отношения с по-малкия брат, наследил силовата групировка.

И днес Манолова е близка приятелка с майката и сестрата на братя Илиеви

Знайно е, че след като през 1996 г. се дипломира като юрист, е помагала при няколко съдебни дела лично на боса Жоро Илиев. Нарича го „предприемчив и умен мъж“.
Любовната афера обаче оставила отпечатък у кюстендилската фурия – Мая Манолова и днес продължава да е близка приятелка с майката на братята – леля Венка и със сестра им Мариана.

Местните не крият, че и днес, при удобен случай, бившият депутат от БСП гостувала на двете дами за сладка раздумка над чаша кафе.
„Ех, така ме е яд, че не ми стана ти снаха“, казвала откровено майката на Васил Илиев.
Твърди се, че сестрата на братя Илиеви – Мариана и дъщерята на Мая – Ралица, преди години движели в обща компания.

В момента щерката на Манолова, зет й Мартин и внучето Максим живеели в Кюстендил. Затова и Ралица подновила приятелството си с Мариана Илиева. Двете често могат да бъдат видени да разхождат децата си заедно и да пият кафе в центъра на града.

Синът на Мариана е по-голям от бебето Макс и е кръстен на покойния си вуйчо Георги, чиято кожа буквално е одрал. Освен това вече тръгнал смело по неговите стъпки, занимавайки се активно със спорт и бойни изкуства.

Навръх Коледа през 2017-а Мариана Илиева стана мама и на близначки – едната госпожица взе името на баща си Емил, а другата на дядо си Александър, пише plovdiv24.bg, позовавайки се на информация на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар