Гена Трайкова е съсипана

Гласувайте за статията

Колегите й издават, че откакто е научила новината е в минорно настроение

Гена Трайкова е съсипана след като научи горещата новина.

Очевидно не й е никак лесно да приеме новината, че водещата на спортните новини по Би Ти Ви – Николета Маданска, е в очакване на рожба от Венелин Петков.

Запознати разкриха, че именно това е причината за внезапното изчезване на Николета Маданска от малкия екран.
Преди броени дни тя официално е признала пред колегите си, че е бременна.

Гена Трайкова

Колегите й издават, че откакто е научила новината е в минорно настроение

Тя не се е появявала в ефир от близо два месеца насам, което породи редица въпросителни сред зрителите.
До неотдавна Маданска бе една от звездите на спортната емисия и внезапното й изчезване със сигурност бе доста съмнително.

Усмихнатата блондинка все още е част от екипа на Би Ти Ви. Тя редовно споделя различни репортажи на свои колеги на стената си във Фейсбук, но от няколко седмици не е на екран.
Една от причините била отшумяващата пандемия от коронавирус, която силно притеснила бъдещата майка. Николета и Венелин пазели в тайна от колегите си, че ще стават родители и заради бившата му изгора Гена.

Бъдещите родители не искали да ги одумват и се опитвали да запазят в тайна бременността й колкото се може по-дълго време. Така или иначе, вече слуховете са официално потвърдени. Откакто радостната вест обхожда Би Ти Ви, Гена Трайкова е в минорно настроение. Тя може да бъде видяна все по-рядко да се усмихва.

Венелин Петков и Гена Трайкова, бяха една от най-известните любовни двойки в кулоарите на Би Ти Ви в продължение на 7 години. Любовта им пламна, докато двамата бяха екранна двойка и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове.

В името на съвместната им работа обаче двамата запазиха цивилизовани отношения и към днешна дата са добри приятели, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар