Меган Маркъл насади Кейт Мидълтън на пачи яйца

Гласувайте за статията

Прави всичко възможно, за да постигне целта си

По всичко личи, че Меган Маркъл е безмилостна и не се свени да приложи всякакви номера и трикове, за да постигне своето.

Съперничеството между двете кралски снахи – Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, очевидно продължава и след оттеглянето на херцозите на Съсекс от кралските им задължения и бягството им в Америка.

Меган Маркъл

Прави всичко възможно, за да постигне целта си

Постоянно изскачат нови и нови детайли от миналото, които хвърлят нова светлина върху отношенията между красивите дами.

След като принц Хари и съпругата му Меган Маркъл се отказаха от кралските си правомощия, някои от задълженията им паднаха върху плещите на Кейт, съобщава „Page Six“.

Приятелка на Кейт Мидълтън, пожелала анонимност твърди, че херцогинята е „изпаднала в ярост заради постоянното натоварване“, на което е подложена.
„Разбира се, тя се усмихва и всеки път е облечена според случая, но не иска всичко това“, казва източникът.

„Тя се чувства изтощена и хваната в капан. Все едно работи като генерален директор на някаква компания, който непрекъснато ходи в командировки и няма възможност да си вземе отпуск или да постави лични граници“, добавя приятелката на Кейт.

Въпреки че сега голяма част от събитията са отменени заради пандемията от коронавирус, херцогинята на Кеймбридж страда поради натрупаните негативни емоции и последиците от натоварването.

Кейт Мидълтън споделя, че се чувства като хваната в капан

„Кейт разбира, че единственото кредо на кралското семейство е дълг, дълг и пак дълг. Докато херцозите на Съсекс живеят в постоянна неопределеност“, добавя източникът.
Между другото, в пресата непрекъснато се появяват съобщения за конфликт между двете херцогини. Според една от версиите, проблемите между двете са започнали още при подготовката за сватбата на бившата американска актриса.

Съгласно протокола шаферките трябвало да бъдат с чорапогащник. Тъй като времето било доста топло обаче, херцогинята на Съсекс им позволила да не го обуват. Това предизвикало възмущението на Кейт и станало причина за спречкване.

Припомняме, че от 1 април Хари и Меган Маркъл престанаха да изпълняват задълженията си като членове на британското кралско семейство.
За да получат право да се преместят в САЩ, да работят и да развиват своя дейност, те трябваше да се откажат от обръщението „ваше кралско височество“, от държавното финансиране и от търговската марка „Sussex Royal“.

В следващите 12 месеца те ще могат да разчитат на помощта на бащата на Хари – принц Чарлз. Именно той ще плаща разходите им от личните си средства.
По данни на някои медии на Острова, Хари вече се е обърнал за финансова помощ към баща си, защото в момента и той, и жена му са без работа, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар