Крисия е неузнаваема (ФОТО)

Крисия е неузнаваема (ФОТО)
2.33 (46.67%) 12 votes

Небето над Разград бе озарено от заря по повод празника й

От малкото момиченце, което придоби известност покрай участията в „Шоуто на Слави“, няма и следа. Към днешна дата Крисия е неузнаваема.

Тя навърши 16 години и отпразнува празника с пищни фойерверки. Детето чудо, което изгря при Слави Трифонов, вече е красива млада дама.

Тя отбеляза личния си празник в неделя, като получи специален подарък – заря. Фойерверки озариха небето над Разград, където Крисия е в компанията на родителите и сестрите си.

Крисия

Небето над Разград бе озарено от заря по повод празника й

За програмата е платена солидна сума, но бащата на Крисия има възможност да поднесе такъв подарък на дъщеря си.
Семейството посрещна празника в тесен кръг, тъй като за партита е още рано. Красавицата не може да отиде на дискотека, тъй като все още не е навършила пълнолетие, пише „България днес“.

Традиционно, тийнейджърката е засипвана с покани за участия на 1 юни. Родителите й обаче категорично ги отхвърлят, за да може Крисия да се наслади пълноценно на двойния си празник.
Самата Крисия също предпочита да почива на рождения си ден, вместо да кръстосва страната за участия.

През годините откривателят й Слави Трифонов редовно й изпращаше подаръци, въпреки че не е присъствал на рождените й дни. Мистерия е дали и тази година я е почел, тъй като отношенията им доста време бяха смразени. Това се случи, след като тя бе освободена от шоуто преди години.

Интересна подробност е, че от този февруари Крисия вече не е част от класовете на Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Тя постъпи там преди няколко години, но наскоро се е преместила в друго учебно заведение, което обаче не е известно.

Крисия продължава да учи поп и джаз пеене. „Това е стилът, който харесвам и който съм учила досега. Беше естествен избор. Имам желание да уча и китара“, обясни тя, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар