Катето Евро пак се уреди

Гласувайте за статията

По всяка вероятност това ще се случи през новия тв сезон

Несъмнено Катето Евро знае как да се справи във всяка една ситуация и последната случка е живото доказателство за това.

Актрисата Катето Евро неведнъж е демонстрирала, че е душата на компанията. Тя е сред хората, които умеят да забавляват околните. Успява да предаде тази своя неподправеност и на зрителите, когато участва в някое предаване.

Катето Евро

По всяка вероятност това ще се случи през новия тв сезон

Това не е останало незабелязано и тя е получавала доста предложения за тв предавания. Разбира се на някои от тях е била водещ. Сега обаче има всички шансове да изгрее като водеща на „Черешката на тортата“. Не може да се пренебрегне и фактът, че има кулинарни умения и издадена книга с такава насоченост.

Предложението дойде от Ники Илиев по време на участието им в предаването. Оказа се, че всички участници разчитат на неподправеното поведение на Катето Евро и че тя разведрява обстановката. Това се видя ясно при закъснението й на вечерята при Ралица Паскалева, заради представление в театъра. Разговорите вървяха тежко до нейната поява.

Ники предложи Катето да стане водеща на „Черешката на тортата“, с което озадачи останалите участници в предаването. Актрисата не скри, че е приятно изненадана от думите му, а останалите се шашнаха, че актрисата ще остави без работа шеф Иван Манчев.

Ники побърза да се оправдае и да каже, че няма точно това предвид, а че Катето може да помага на Манчев. По всяка вероятност тя ще бъде нещо като втори водещ, който ще отпуска участниците да разкриват любопитни неща от живота си.

Предстои да видим дали продуцентите на предаването ще вземат под внимание това предложение на Илиев.
Не е изключено през новия сезон да видим актрисата отново като водеща в национален ефир, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар