Лошо му се пише! Калин Врачански си намери майстора

Гласувайте за статията

Актьорът ревниво пази връзката си

По всичко личи, че в последно време на актьора Калин Врачански не му е никак лесно.

От близкото му обкръжение сочат, че връзката с новата му приятелка става все по-сериозна с всеки изминал ден. На практика това означава, че свободата му ще бъде ограничена доста сериозно.

Калин Врачански

Актьорът ревниво пази връзката си

От избухването на коронавирус пандемията, Калин Врачански и приятелката му, са почти неразделни. Актьорът и изгората му кръстосват в комплект софийските улици. Когато единият има някакви служебни ангажименти, другият го придружава.

Онзи ден Калин паркира бялото си „Ауди“ пред малка кооперация в центъра на София. Миг по-късно от колата излязоха той и русокосата му любима. И двамата бяха облечени в зелени връхни дрехи в милитъри стил. В същия момент към тях се приближи дама на средна възраст и тримата проведоха кратък разговор, пише „Уикенд“.

Артистът от „Господин Х и морето” и „Стъклен дом” и жената на сърцето му не носеха противогрипни маски. За сметка на това обаче запазиха 2 метра дистанция от своята събеседничка. Явно Калин Врачански и приятелката му се стремят да спазват препоръчаните от НОЩ мерки за безопасност.

Когато разговорът приключи, актьорът и половинката му се върнаха обратно в лимузината си. Бялата кола изръмжа мощно и ги откара вкъщи.
Макар че гаджето на 38-годишния актьор не е популярно лице, а обикновено момиче, той ревниво пази връзката им от любопитни погледи.

Кино и театралният любимец, който в миналото имаше афери с няколко известни нашенки, крие дори името на блондинката, с която напоследък дели постеля, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар