Няма да повярвате с кого сравниха Ваня Джаферович

Гласувайте за статията

Той признава, че кризата с COVID-19 е засегнала доста сериозно семейния им бюджет

Мнозина не могат да повярват с кого бе сравнен Ваня Джаферович.

Запознати издават, че лошото момче на българското кино – Асен Блатечки, е сравнил Ваня Джаферович с холивудската звезда Брад Пит.

Ваня Джаферович

Той признава, че кризата с COVID-19 е засегнала доста сериозно семейния им бюджет

Причина за това сравнение се оказа ролята на риалити героя в сериала „Ягодова луна“, където двамата с Асен си партнират.

Подобно на световноизвестния секссимвол Ваня Джаферович „играл само с поглед“. Това шеговито заключил 49-годишният актьор, който се изявяваше като шеф на пожарната в продукцията на Нова.

„В последните епизоди се видя малко повече от моя герой, хората успяха да се насладят на тази велика актьорска игра. Има една сцена, в която минах с поглед… Беше много интересно, както и за мен. Надявам се на хората да им е харесало“, сподели той в ефира на Нова тв преди време.
Ваня Джаферович признава, че кризата с COVID-19 е засегнала доста сериозно семейния им бюджет. В създалата се ситуация неговата съпруга Евгения изкарва повече пари.

Бизнесът с фитнес зали на бившия футболист беше стопирал за известен период от време, но сега вероятно отново ще бъде възобновен, пише pik.bg, позовавайки се на информация на „Монитор“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар