Адел не се лишава от храна (Вижте хранителния й режим, с който свали излишните килограми)

Гласувайте за статията

Адел в завидна форма благодарение на строг хранителен режим

Драматичното отслабване на Адел се оказа, че не е в резултат на лишаване от храна, а на строго прецизирана диета. Тя включва нискокалорични храни, доставяни директно до вратата на дома й в Бевърли Хилс.

По препоръка на Кейти Пери, с която са дългогодишни приятелки, певицата се е доверила на услугите на Freshology. Това е американска фирма, специализирана в подготвянето на специални хранителни режими и на доставки до дома. Самата Пери, преди да забременее, нееднократно се е обръщала към компанията, за да й състави режим за регулиране на теглото.

Адел е известна с това, че не обича да се лишава от добра храна, затова избира балансирано меню, което осигурява три хранения на ден, не елиминира никакви групи храни, но се придържа към 1700 калории на ден.

Певицата никога не е била фен на готвенето, затова доставките до дома на строго определени порции за нея е било голямо удобство. Гурме услугата предлага редица ястия с ниско съдържание на въглехидрати, включително салата с пуйка, пилешки бургери и печена сьомга. Диетата е популярна сред куп известни лица, сред които Хилари Дъф, София Вергара и Пинк.

Да припомним, че навършвайки 32 години, Адел сподели снимка в Инстаграм профила си, която показва колко добре се чувства отслабнала с над 45 килограма. Певицата обаче получи не само положителни отзиви, но и много отрицателни. А това накара нейния личен треньор да я защити с дълъг пост в официалния му профил в социалната мрежа Инстаграм. Фитнес инструкторът сподели с хейтърите, че изпълнителката прави всичко това само за себе си и за сина си. Той пише още, че певицата не цели с тази промяна да продава повече албуми, да кара по-пълните хора да се чувстват зле или да се опитват да й подражават.

Адел в перфектна форма благодарение на строг хранителен режим сн. Инстаграм

Адел в перфектна форма благодарение на строг хранителен режим сн. Инстаграм

Независимо от противоречивите мнения относно промяната на Адел, певицата очевидно е в страхотна форма. Сега я виждаме в невероятни тоалети, в които никога преди не си е позволявала да се покаже, предават от eva.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар