Джулиана Гани възпитава сина си за изискан господин!

Гласувайте за статията

Джулиана Гани ще прави от сина си изискан господин!

Макар и все още да е малък за да може да си прави селфита, синът на Джулиана Гани – Давид си има фотосесии с най-различни модни дрешки.

Джулиана Гани

Джулиана Гани ще прави сина си лачен джентълмен

Разбира се, личният фотограф на Давид е неговата известна майка, която не пропуска възможност да се радва на първата си рожба. И да го кипри в най-различни „тоалети“ за деца.

Всеки изискан стайлинг на Давид бива внимателно фотографиран, а на гардероба му могат да завидят много пораснали момчета.

Петмесечния бебок е винаги стилно облечен с вкус, а майка му Джулиана признава, че обожава да го снима. И иска да го възпита да бъде изискан и безупречен мъж, без компромис към детайлите.

„Искам да го направя истинска кипра, конте. Да свиква със стилисти и да се научи да подбира какви дрехи си купува.“, пише сайтът LifeOnline.bg.

Понеже й е първа рожба тя избирала внимателно и с много любов дрехите, пазаруването за първородния й син било направо като за голям човек. Освен моделите, тя прецизно подбирала и материите, както и цветовете, които да подхождат на тена, очите и косата на малчугана. Настояща бебешка модна икона.

Макар и да няма момиченце, което да глези и конти, тя смята, че момчетата също трябва да са стилни и добре облечени, затова Гани се е превърнала в настоящ бебешки стилист, виртуоз в съчетаването на костюми, аксесоари и детайли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар