Нора Недкова: Да, имам сериозна връзка и съм луда от любов!

Гласувайте за статията

Нора Недкова призна, че е сериозно обвързана и лудо влюбена!

Сериозно гадже си има Нора Недкова. Плеймейтката върти любов с тайнствен мъж от няколко месеца. Новината потвърди самата силиконка пред вестник „България днес“.

Нора Недкова

Нора Недкова призна, че дори е готова за семейство

„Вярно е, че имам мъж. Не желая да афиширам кой е. Мога да кажа само, че не е от светските среди“, повдигна леко завесата бившата брадърка. За новия на Недкова се знае само, че е българин. Малко по-възрастен от бившата брадърка.

Нора и гаджето изкарват карантината разделени. Въпреки това те не развалят отношенията си. А напротив – стават по-близки и се опознават още повече. Говорят постоянно по телефона, пишат си съобщения по всяко време на денонощието. Научват нови неща един за друг.

Нора Недкова е хлътнала яко по новия. Тя е готова след година-два да мине на следващото стъпало от живота си – да създаде семейство. Фурията вярва, че гаджето й е идеалният мъж за нея.

„Още малко и ще съм готова да имам семейство и деца. Сега съм на 26 години. Млада съм за такива неща. Мисля, че съм открила правилния човек. Искам още малко време да се порадвам да живота. Да пътувам, да излизам. След като имам семейство, животът ми няма да е като сега“, признава Нора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар