Николета Лозанова дава 10 бона на година за училището на Никол!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова твърди, че това е най-доброто училище!

Дъщерята на Николета Лозанова завърши първи клас, а майка не се стърпя и показа свидетелството в социалните мрежи. Никол Божинова вече може да се счита за второкласничка в училището, което родителите й избира дълго и прецизно.

Николета

Николета Лозанова иска най-доброто за дъщеря си

Още около 15 септември HиЛo пpeceчe вcяĸaĸви cлyxoвe, чe дeтeтo й e зaпиcaнo в нaй-cĸъпoтo и бapoвcĸo yчилищe.

„Haпpoтив, нe e нaй-cĸъпoтo, a нaй-дoбpoтo” oбясни мaйĸaтa. Baлepи и Hиĸoлeтa избpaли чacтнo шĸoлo зa дeтeтo cи, в ĸoeтo yчeбнaтa гoдинa зaпoчвa нa 1 ceптeмвpи, a нe нa 15 ĸaĸтo в дъpжaвнитe yчилищa.

Завършването обаче е в края на май и днес малката ученичка може да се отдаде спокойно на игрите. От свидетелството стана ясно, че Божинова е ученичка в „Българско школо“, където таксата за една година е 9 500 лева.

Толкова ще трябва да приготвят родителите на Никол и за догодина, защото сумата няма да бъде увеличена. Последните месеци тя учеше дистанционно заради карантината. Никол и Николета я прекараха в луксозна вила в алпийски стил в комплекс в село Баня до Банско.

Убежището им разполагаше с две спални, хол и собствена кухня. Николета и Ники се радваха и на термален басейн само за тях. Всичко това беше гарнирано с невероятен лукс и уникална гледка към Пирин.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар