Реванш: Ирена Милянкова саботира бизнеса на бившия си!

Гласувайте за статията

Ирена Милянкова опитва да саботира бизнеса на бившия си!

След две години прекъсване на дейността си като брокер на недвижими имоти Ирена Милянкова отново се кани да се занимава с този занаят. Тя обаче няма да работи рамо до рамо с вече бившия си мъж, както преди. Напротив – ще саботира бизнеса му, отивайки при неговите най-големи конкуренти.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова се връща в бизнеса, хвърля ръкавица на бившия си

Манекенката, която вече повече от година е разведена жена за втори път в живота си, изкара доста време без официално работно място. Не е известно как е преживявала по този начин, отглеждайки и своите 6 деца, но се знае, че се записа да учи педагогика в Софийския университет.

Явно обаче перспективата да стане учителка е започнала да й се струва недотам добра, защото Ирена вече е предприела официални стъпки за завръщане към брокерството. Години наред тя работеше именно в сферата на недвижимите имоти, където се запозна с втория със съпруг – Никола Чолаков, от когото има две дъщери.

Другите й 4 деца са от обвинения в сводничество Росен Чолов – Чолата. След раждането на първото дете от Чолаков (което е пето за Милянкова), младата майка се върна на работа много бързо, като разнасяше бебето по огледи и го кърмеше в офиса по време на оперативки.

След второто обаче в отношенията й с таткото настъпи крах и тя си остана вкъщи. Никола Чолаков пък се премести в Гърция заедно със сина от първия си брак. Там той ръководи бизнес с луксозни недвижими имоти.

Вероятно бившият съпруг или е намалил драстично издръжката за младата си жена и двете им деца, или нужните на последните рязко са нараснали, защото от няколко седмици Ирена е започнала трескаво да търси работа.

Първото, което направи тя, е да се върне към най-стария усвоен от нея занаят, а именно – моделството. Няколко фотосесии по-късно идва и решението да започне отново да продава луксозни имоти.

Само че вече не във фирмата, управлявана от мъжа й, а при конкуренцията. Преди дни Милянкова се е срещала с хора от конкурентна фирма, като се смята, че се е уговаряла да започне работа при тях.

Понеже името е популярно сред софийските брокери и се смята, че има достатъчно контакти сред родните випове, за да може да пласира всякакви скъпи къщи, апартаменти и парцели, най-вероятно няма да има проблем с назначаването.

Както при всеки брокер обаче, заплащането ще бъде процент от осъществените сделки. Моментът за навлизане в подобен бизнес не е особено подходящ, тъй като точно сега започва криза в продажбите на недвижими имоти.

Но Ирена е решила да опита всичко, което може да прави, с надежда, че все в нещо ще й провърви, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар