Бившата на Жорж Башур дразни Емилия

Гласувайте за статията

Емилия не може да си намери място от яд заради бившата на Жорж Башур

Бившата на Жорж Башур не спира да дразни Емилия. Въпреки че пайнерката е законната съпруга на бизнесмена, тя не може да си намери място от яд, че не е единствената му жена с неговата фамилия.

Екатерина – бившата жена на Жорж, също не се отказа от фамилията му и продължава да се представя с нея. Очарователната блондинка гради успешна кариера в сферата на здравословното и диетично хранене и очевидно не желае да промени фамилното си име, въпреки че е разведена.

Програмата на Екатерина, която обещава трайна промяна в хранителните навици и начина на живот, се предлага на цена от 1000 лева, пише Хот арена, позовавайки се на „България Днес”.

Въпреки гнева си към Катя, Емилия демонстрира прекрасни отношения с дъщеря й. Певицата не крие, че е изключително близка с наследницата на любимия си. Тийнейджърката участва в коледна фотосесия на певицата. ю

Емилия не крие, че е била много близка и с покойния син на Жорж – Феди, който загина при автомобилна катастрофа. По повод годишнината от смъртта му, пайнерката сподели разтърсващ пост в мрежата, заявявайки че младежът много им липсва и никога няма да го забравят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар