Вижте първородния наследник на шеф Манчев (Фото)

Гласувайте за статията

Шеф Манчев изпрати абитуриент

Само преди десет месец шеф Манчев се сдоби с наследник номер три. Но освен бебе на 10 месеца, той има и син абитуриент. Тази година 18-годишният Христо завърши престижна езикова гимназия в столицата.

Въпреки забраната за провеждане на абитуриентски балове, наследникът на известния кулинар успя да се позабавлява със съучениците си.

Абитуриентите от класа му първо се събраха пред храм-паметника „Александър Невски“, където отброиха до 12, а след това си спретнаха парти и шумна заря, пише Ретро.бг.

Първородният наследник на шеф Манчев заложи на небрежна визия. Той се появи облечен с тениска и сако. Младежът бе в компанията на своята приятелка.

Христо възнамерява да продължи с обучението си в чужбина. Баща му го подкрепя напълно в това негово начинание.
Най-известният кулинар у нас е родител на още две деца – Виктория и малкият Александър. Третият му наследник се появи на бял свят миналата година. Малко след раждането му, Манчев се раздели с неговата майка. Все още не е ясно каква е причината за раздялата им.

Известният готвач се разведе с майката на Христо и Виктория, за да заживее с новата си изгора. Но връзката им не продължи дълго. Още преди развода, Манчев напусна семейното жилище.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар