Красимир Каракачанов проговори за връзката си с братя Бобокови

Гласувайте за статията

Красимир Каракачанов разкри истината за връзката му с братя Бобокови

Провокиран от изнесената в медиите информация за роднински връзки с братя Бобокови, Красимир Каракачанов разкри какви са отношенията му с тях.

„Не знам точно в какво ги обвинява прокуратурата. Тези хора аз ги познавам като предприемчиви и работливи. Те почнаха от една гола поляна“, заяви вицепремиерът и добави, че след фалита на „Плама“-Плевен, тяхното предприятие за масло е било единственото в България.

Каракачанов добави, че те са разширили бизнеса си в Турция, Украйна, Узбекистан.

„Познавам ги, като работливи, които спечелените пари не ги хвърляха в яхти, а за създаване на работни места. Държавното обвинение има явно данни или най-малкото съмнения за нещо и остава това да се докаже“, заяви още Каракачанов.

Той направи уточнение, че е кум на Атанас Бобокови поясни, че по тази линия може да се каже, че и патриарх Неофит има роднинска връзка с бизнесмена.

Преди 23 години вицепремиерът кумувал на сватбата на бизнесмена, а патриарх Неофит в ролята на тогавашен русенски митрополит е водил църковната церемония. Той заяви, че за това време е нормално човек да се промени.

Военният министър не скри, че е кръстил трите деца на Бобоков и често е присъствал на семейни празници на бизнесмена.

Той призова да не се търси под вола теле. Според него в този случай се търси сензация.

Каракачанов разкри, че до момента прокуратурата не го е търсила по случая и няма за какво. Той поясни, че не е бил фактор при създаването на фирмите на Бобокови, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар