Ненчо Балабанов се похвали със сина си (Вижте порасналия му наследник – Снимка)

Гласувайте за статията

Актьорът има единствен син Богомил, който е голям красавец

Ненчо Балабанов се похвали със сина си в Деня на детето. Актьорът пусна обща снимка с 15-годишния Богомил в социалната мрежа, а феновете му твърдят, че момчето е одрало кожата на известния си татко.

Детето на комика е плод от законния му брак с Ралица. Която е музикален педагог и бе с 11 години по-голяма от Ненчо. Единствено с нея Балабанов е минавал пред олтара. Като семейна двойка са живели само няколко години. После пътищата им поемат в различни посоки и следва развод.

Синът на Ненчо Балабанов порасна голям хубавец
Снимки: Инстаграм

Като великодушен човек актьорът оставя семейния дом на бившата си и тя в него отглежда общото им дете. Както и дъщеря си, която е от предишен неин брак.

Ненчо казва по повод раздялата с майката на сина си: „Не искам да оставям някого с чувството, че е прецакан. Преди години хората страдали от предразсъдъци и насила запазвали отношенията си, но  на мен не ми допада тази идея.”

Ненчо Блабанов изживя бурна любов с Йоана Драгнева, но така и не стигна с нея до венчило. Синът му обаче е наследил таланта на баща си и той би го подкрепил, ако треши да тръгне по неговия път, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар