Хороскоп за 2 юни, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Марица“

Везни
На дневен ред ще излезе финансов въпрос – може да вложите пари в някаква дейност или да получите подкрепа, за да реализирате дадено начинание. Все пак внимавайте, защото рискът от конфликти ще бъде повишен. Преценете струва ли си да участвате в тях, когато нямате кауза.

Скорпион
Не е изключено да попаднете в условието на противопоставяне – в личните или в служебните отношения. Що се отнася до работата ви, през тази седмица ще бъдете доста дейни и ще влагате много старание и енергия, за да се доказвате пред колегите си. Не прекалявайте обаче за сметка на здравето ви.

Стрелец
За да разрешите проблемите си, ще трябва да се задълбочите и да анализирате малко по-детайлно както себе си, така и отношенията си с другите – нещо, което не всеки ще се осмели да направи. Тези от вас, които си имат работа с по-властни хора, опитващи се да ги контролират, да бъдат особено внимателни!

Козирог
Може да се разстроите, ако не получите желаната подкрепа и разбиране. В близките дни действайте много внимателно, когато става дума за чувства и пари – въздържайте се от постъпки, които могат да ви навредят. Иначе казано, пазете съвестта си чиста и така ще имате мир със себе си.

Водолей
Наложете си да мислите, преди да рискувате. Така ще сте сигурни, че ентусиазмът ви е подплатен със здрав разум. Тези от вас, които имат началници, нека бъдат по-внимателни в близките дни – може да възникнат конфликтни ситуации. Почивните си дни прекарайте в семейна обстановка.

Риби
За да преодолеете конфликтните ситуации, ще ви бъде от полза да не си правите прибързани изводи и да не се настройвате негативно спрямо човека, който ви е засегнал. Направете отстъпки и възстановете нормалното си общуване. Иначе казано, бъдете по-великодушни.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар