Не е за вярване докъде се докара синът на Ева и Гого от „Тоника“

Гласувайте за статията

Едва ли сте предполагали с какво се занимава

Мнозина не могат да повярват какъв живот води наследникът на легендарните Ева и Гого от „Тоника“.

Запознати издават, че техният син живее в тежки условия на гурбет в Англия.

Ева и Гого

Едва ли сте предполагали с какво се занимава

От известно време насам Димитър работи по строежите в Лондон и на дъжд и студ, и в кански пек.
Заплащането, което получавал като общ работник там, било по-добро от това, което можел да взема в България. Поради тази причина търпял лишенията и носталгията по родния дом, жена си и дъщеричката, за да им подсигури по-добър живот.

Преди няколко седмици синът на Ева и Гого от „Тоника“ се прибрал временно в отпуск у нас. Според изискванията обаче, той бил поставен под 14-дневна карантина.
Димитър се прибрал при майка си, която го посрещнала с вкусни гозби.

В момента Ева е сред мнозината родни хора на изкуството, които са принудени да се справят както могат с безпаричието, тъй като концертните им изяви и турнета бяха отменени.
Дори след смъртта на Гого певицата не е спряла нито за миг да излиза на сцената и да изпълнява вечните им хитове. Благодарение на участията и концертите, които си намирала, съумявала да живее прилично и да се издържа.
Сега обаче разчитала и на сина си Димитър, който ѝ помагал финансово.

Ева изпитва съмнения, че ще успее да вземе и 200 лв пенсия

Ева също попада в графата с артисти, които получават ниски пенсии. През октомври миналата година тя навърши 67 години и сподели, че вече обмисля да подаде документи за пенсия.
„Не знам дали и 200 лева ще взема. Още не съм си пуснала документите, защото все изчаквах да видя дали няма да се намери документацията. Но сигурно и тази сума може да се окаже надценена“, сподели звездата от „Тоника“ тогава.

Както е известно, документите на всички изпълнители за осигуровки и пенсия, са изгорели при пожар в „Концертна дирекция“. И Ева наред с куп други изпълнители просто не може да докаже годините, които е работила.

„Тъжно ми е за начина, по който живеем аз и народът ни. За смирението и търпението на хората. България не е готова за демокрация. Как може да са изгорели документите за пенсионирането ни? Не може прекрасният Емил Димитров да умре с 69 лв. пенсия. Това просто е недостойно за самата държава. Все повече се дава за спорта, но не и за изкуството. Много ли станахме на клона?“, възмущава се певицата.

Припомняме, че на 10 януари тази година се навършиха 6 години без съпруга на Ева – Гого. Той издъхна след тежко боледуване от рядка диагноза, която лекарите не успяха да овладеят, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар