Истината за Зуека взриви мрежата

Истината за Зуека взриви мрежата
4 (80%) 4 votes

Неслучайно колегите му твърдят, че е случил на жена

Истина, за която дори не сте предполагали за известния актьор Васил Василев-Зуека излезе наяве и взриви мрежата.

Оказва се, че Зуека е случил на доста щедра съпруга, шегуват се неговите колеги. По всичко личи, че те визират втората му съпруга – режисьорката Ани Вичева.

Зуека

Неслучайно колегите му твърдят, че е случил на жена

Половинката на актьора и тв водещ е броила 322 хиляди лева за чисто нов семеен апартамент. В него живее със Зуека и техния малък син Стефан.
Любопитното е, че жилището, което се намира на пъпа на София, се води изцяло на името на Вичева. Така тя се подсигурила, че при евентуална раздяла с Василев все пак с детето ще имат къде да живеят.

Съседи на водещия на „Капките“ издават, че апартаментът им с Ани бил страхотно обзаведен. Мебелите обаче комикът и жена му донесли от предходния си дом – къща в софийското село Лозен. Тя бе купена навремето, в началото на романа им. За нея Зуека брои тогава 400 бона.

Впоследствие обаче двамата я продадоха, въпреки че имотът бе двуетажен, с гледка към Витоша и с огромен двор. Причината да се разделят с имота била, че в близост имало бунище, което непрекъснато тровело въздуха им.

Докато синът им бил малък имали и детегледачка

Тъй като съпругата на актьора нямала достатъчно време, за да огрява навсякъде, семейството разполага с чистачка. Тя се грижела за изрядния вид на дома им. Докато все още бил малък, синът им Стефан също имал детегледачка. След като го записали в елитна детска градина обаче, присъствието ѝ станало излишно.

Тази есен второто дете на Зуека ще бъде първокласник, въпреки че е само на 6 годинки. Понеже тръгнал на градина по-рано, съответно можел да постъпи в първи клас преди своите връстници. Баща му Васил и майка му Ани страшно се гордеели с него, защото от сега проявявал завиден интелект.

Пишел и говорел на два езика – български и английски.
Най-любопитното е, че първата му дума, още преди да проходи, била на английски език. По примера на редица други звездни родители актьорът и жена му от ранна възраст говорели на сина си на два езика. Целта им е той да стане полиглот.

Голямата щерка на Зуека от първия му брак с актрисата Нина Димитрова също жъне успехи. Тя вече върви по стъпките на баща си, като наскоро участва в мащабна тв реклама.
Тя е студентка в Англия, но от няколко месеца е у нас и живее при майка си. Причината за това е, че заради извънредното положение не успяла да се прибере обратно на Острова, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар