Васил Найденов: Дразнех се, че ме сочат с пръст заради ориентацията ми (Още разкрития)

Васил Найденов: Дразнех се, че ме сочат с пръст заради ориентацията ми (Още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Васил Найденов не харесва известността и не се чувства добре, когато хората го ласкаят

Васил Найденов даде напълно откровено интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо. „Имаше един период, в който се дразнех от това, че ме сочеха с пръст заради сексуалната ми ориентация. Бяха написали дори, че съм бисексуален и не ме е срам от това. Така някои хора градяха журналистически кариери“, категоричен бе изпълнителят във втората част на интервюто си пред Мон Дьо за „Неделята на NOVA“.

Певецът призна, че известността не му харесва. „Когато ме ласкаят, не се чувствам много уютно. Колкото и награди да получаваш, по колкото и червени килими да минеш, ако не си трогнал хората, нищо няма смисъл“, споделя Васил Найденов.

Той казва още, че популярните хора са по-самотни. И си обяснява това с по-голямата им взискателност към хората около тях. Изпълнителят допълва, че е взискателен и към самия себе си – често се „самобичувал“ и не винаги вярвал и харесвал онова, което прави.

Найденов е категоричен, че без любов не може. „Без любов не може. Тя е онова, което те кара да правиш музика. Трудно е обаче да се съхранява във времето и да бъде като за първи път“, казва още легендата на родната естрада.

Изпълнителят признава, че е имало моменти, в които е искал да се откаже от кариерата си. „Имало е моменти, в които съм искал да кажа „Край“, казва музикантът. И допълва, че Силвия Кацарова е човекът, който го е извадил от най-трудния сред тези моменти.

Васил Найденов не се чувства комфортно, когато хората го ласкаят сн. nova.bg

Васил Найденов не се чувства комфортно, когато хората го ласкаят сн. nova.bg

Васил Найденов разкрива и за какво мечтае. „Мечтая да бъда по-здрав, по-издръжлив, хората около мен да бъдат по-добри. Ще се радвам, ако самотните се чувстват като сред близки, когато идват на мои участия“, споделя изпълнителят пред Мариян Станков – Мон Дьо в „Неделята на NOVA“, пише nova.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар