Яна Маринова отслабнала с цели 7 кила от… студ! (още разкрития)

Яна Маринова отслабнала с цели 7 кила от… студ! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Яна Маринова сподели как е свалила 7 кила!

Как се свалят скоростно килограми по необичаен начин разкри актрисата Яна Маринова, която се слави с перфектно тяло. Оказа се, че атлетичната брюнетка не е отслабнала най-драстично със специална диета или с ежедневен труд във фитнеса, а с по-суров метод.

Яна Маринова

Яна Маринова се вталила от студ

„В Панама бяхме много гладни и ни беше ужасно студено. Отслабнах цели 7 килограма по време на участието ми в „Сървайвър”, спомни си тя преживяванията си в екстремното риалити по случай 20-годишнината на bTV.

Маринова за първи път изгря на екрана в приключенското шоу на телевизията, а след това се снима и в сериалите на медията. „Стъклен дом“ ми отвори вратите като актриса. За една нощ се превърнах в звезда!“, спомни си Яна.

Любимата й роля обаче била на Лора Арнаудова в поредицата „Фамилията”. Защото с нея изпълнила мечтата да бъде в двойка пред камерите с Асен Блатечки.

Самият той призна, че първоначално отказал да се включи в „Стъклен дом” под предлог, че не участва в „сапунки”. Когато обаче изгледал първия епизод, помолил режисьора да му намери място в сериала.

Яна и Асен си припомниха вълнуващите моменти от тв кариерата си по повод юбилея на bTV, който телевизията отбелязва на 1 юни с празнична програма.

В 20.00 ч. тази вечер специалното издание „20 години с теб” с водещи Деси Стоянова и Николаос Цитиридис ще представи 20 емблематични неща, заради които медията се радва на най-голям зрителски интерес и доверие.

Пред екрана ще си припомним любими моменти от незабравими предавания и ще видим популярни лица в необичайна светлина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар