Елизабет Втора се появи на кон (Вижте как кралицата язди в околностите на Уиндзор)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора изненада всички с появата си, яздейки 14-годишно пони

Кралица Елизабет Втора дълго време остана изолирана в замъка Уиндзор, заради пандемията от коронавирус. Много от нейните задължения бяха поети от принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. По време на карантината тя направи публично изявление пред поданиците си, което монархът прави изключително рядко. С него Елизабет Втора се опита да ги окуражи.

А ето че вече кралицата се появи и с първата си изява, показвайки завидно здраве. Появиха се нейни снимки, на които 94-годишната Елизабет язди кон в околностите на замъка. Животното е 14-годишно пони. На страницата  на кралското семейство The Royal Family в Инстаграм се вижда как кралицата е с бели ръкавици и забрадка върху малкото жребче. Снимките са няколко, сред които има и от архивите, където се вижда, че кралицата обича да язди от много отдавна.

Кралицата изпитва особена любов към тези благородни животни. Първият кон в живота й е още, когато тя е едва на четири години. Любовта към конете у Елизабет Втора е  наследена и от единствената й дъщеря – принцеса Ан, която през 1976-та година дори взе участие в олимпийските игри в Монреал.

Елизабет Втора се появи, яздейки 14-годишно пони в околностите на замъка Уиндзор сн. YouTube

Елизабет Втора се появи, яздейки 14-годишно пони в околностите на замъка Уиндзор сн. YouTube

Последната й официална фотография беше преди месеци – на 19-ти март в разгара на епидемията от коронавируса, когато напусна Бъкингам. С кралицата е и 98-годишният й съпруг принц Филип, а за тях се грижи малък брой служители, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар