Меган и Хари с рекордно скъпа охрана (Ето колко харчат на месец)

Гласувайте за статията

Меган и Хари с рекордно скъпа охрана

Меган и Хари наеха охранители след серия инциденти с дронове над дома им, но счупиха рекорда по скъпи бодигардове. Двойката е наела ексклузивна фирма за охрана на звезди в Холивуд и плащат на пазачите си по 7 000 лири на ден.

Сумата е направо астрономическа и се поема от принц Чарлз. Това означава, че само за охраната на двойката, принцът ще плаща по близо 210 000 лири на месец или почти 2,5 милиона годишно. Което е доста повече от собствената му издръжка, която е в размер на около 2 милиона лири, пише „Дейли мейл“.

Меган и Хари обаче настояли да наемат най-добрите охранители за себе си и за сина си Арчи. Тайлър Пери, Джеф Безос, Роналд Рейгън, Том Ханкс са само част от звездите, които използват тази фирма.

Въпросът с охраната на двойката се превърна в международен проблем, след като Канада отказа да плаща за охраната им. А в Лондон заявиха, че няма да осигуряват пазители на напуснали кралски особи. Така се наложи с тежката задача да се заеме самият принц Чарлз, който прие да финансира двойката, докато си стъпи на краката в Лос Анджелис.

Двамата все още са в търсене на нов дом и отчаяно се опитват да запазят новия си адрес в тайна.

Междувременно започнаха да излизат подробности около враждата на Кейт и Меган. Оказа се, че херцогините са се скарали за типично женски неща – протокола, задълженията и отношението към хората. Кейт се придържа към по-консервативния стил, тъй като това изисква ролята й на бъдеща кралица. Меган от своя страна е новатор и човек на промяната, заради което не успя да се впише в представите на обществото за кралска особа.

Меган и Хари с най-скъпа охрана в Холивуд сн. Инстаграм/ sussexroyal

Меган и Хари с най-скъпа охрана в Холивуд сн. Инстаграм/ sussexroyal

В крайна сметка тя и Хари предпочетоха да напуснат Англия. Но разходите им чужбина са толкова високи, че може да се наложи да се приберат, ако проектите им не успеят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар