Хороскоп за 1 юни, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

Овен
Днес се фокусирайте върху нещата, които ви носят щастие. В добро настроение сте и няма да позволите на никого да го развали. Това обаче може да направи обстановката около вас напрегната. Не бъдете груби към колегите си – по-добре е да избегнете възможни конфликти, отколкото да губите енергия в тях.

Телец
Наскоро сте получили шокираща информация, която може да е по много деликатна тема за хората около вас. Най-добре е да не повдигате разговор в тази насока, за да не нараните някого. Запазете мислите си по въпроса – скоро ще дойде подходящ момент да ги споделите.

Близнаци
Заради извънредната обстановка не сте виждали някои приятели от няколко месеца. Днес ще се чуете с тях и ще направите план за среща. Имате притеснения, че сте се отчуждили през това време – не се притеснявайте. Ще се убедите сами, че отношенията ви са по-здрави от всякога.

Рак
Забелязали сте, че напоследък сте много разсеяни и не сте доволни от работата, която сте свършили. Днес това ще се промени. Изолирайте се и се захванете с вълнуващия проект, който сте очаквали. Ще сте много продуктивни, но е добре и да отделите време за почивка – не се преуморявайте и не се претоварвайте.

Лъв
Искате да постигнете целите си по-бързо и днес ще търсите подходящи решения за целта. Погледнете на плановете си в перспектива. Това ще ви подскаже какво трябва да бъде променено или премахнато. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от помощта ви, отделете му необходимото време.

Дева
Ще имате повече задачи у дома, отколкото на работното място. Това може да развали настроението ви, но задължинията трябва да бъдат изпълнени. Избягвайте конфликти и помолете някой за помощ. Излезте на разходка – приятната атмосфера ще подобри мислите ви и ще повиши настроението ви.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар