Супер Бианка се завръща!

Гласувайте за статията
Субер Бианка се възстанова от лошата болест

Вироглавата блондинка с костюм на Супермен Бианка Илич, която нашумя преди няколко години като Супер Бианка, се пребори с тежката болест и се щракна гола за „Плейбой“. 34-годишната актриса направи фотосесията в Ню Йорк, където се е установила да живее от няколко години. Днес тя е щастлива, че лошото е зад гърба си, и е готова за нови житейски подвизи – отбелязва „Уикенд“.

Заради пандемията от коронавирус щурата актриса ограничила рязко излизанията си за 2 месеца. Тя се страхувала да общува с други хора, тъй като имунната й система била доста изтощена. Дори най-незначителните настинки карала доста по-тежко от обикновените хора.

Докато работела в заведение в „Манхатън“, 34-годишната Бианка се записала да учи в прословутата школа по актьорско майсторство на Ли Страсбърг, след което в кариарата й рязко й потръгнало и тя изиграла няколко успешни роли, сред които и тази в постановката „Портретът на Дориан Грей“.

Колоритната Бианка Илич сама не знае от кого е наследила артистичния си талант. Неин баща е бившият депутат от СДС Илич Цветков. Днес парламентаристът е загърбил политиката и се е отдал на бизнес. Актрисата има сестра Ива, която е по-голяма от нея със 7 години и е адвокат – допълва изданието.

Супер Бианка позира след химиотерапията

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар