Внучката на Тодор Колев се завръща в „Откраднат живот“

Внучката на Тодор Колев се завръща в „Откраднат живот“
5 (100%) 2 votes
Младата родилка Теодора Кулева окончателно се пресели в България заедно с мъжа си Джо

Внучката на Тодор Колев се готви за завръщане в сериала „Откраднат живот“ – пише в. „Уикенд“. Теодора Кулева, която преди дни роди първото си дете, наесен най-вореятно отново ще блести в докторската поредица. Тя ще съчетава майчинството с работата – коментира изданието.

Младата Теодора влезе в сериала на Нова тв преди няколко сезона с ролята на анестезиоложката д-р Албена Войнова, незаконна дъщеря на доц. Захариев. В началото тя търпя много критики от страна на зрителите, които я смятаха за връзкарка. С времето обаче те свикнаха с образа й и започнаха да го харесват. Точно тогава Теодора реши да напусне продукцията и страната ни, заминавайки за Лондон, където се омъжи. Нейната половинка Джоузеф Гууд също като нея е актьор, който обаче се занимава и с рисуване. Двойката се върна в България и детето им – Джейна се роди именно в родината на майката, вместо в Англия.

В разгара на пандемията това се оказа едно от най-умните решения на младата двойка, тъй като в странати ни проблемът с коронавируса е в пъти по-малък в сравнение с Острова. Говори се, че тя вече е готова да се върне в „Откраднат живот“, макар и с бебе на ръце.

Феновете пак ще се радват на д-р Войнова

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар