Защо уволниха от „На кафе“ Кремена Халваджиян?

Защо уволниха от „На кафе“ Кремена Халваджиян?
4.5 (90%) 2 votes
Ексцентричната стилистка Кремена Халваджиян съкратена в периода на пандемията заради липса на пари

Кремена Халваджиян изненадващо бе уволнена от екипа на сутрешното предаване „На кафе“, в което работи от самото му създаване през 2000 година – пише в. „Уикенд“. Наложило се шоуто да работи с намален бюджет и тя останала зад борда – новина, която изданието първо съобще още преди месец. Тези дни самата Кремена потвърди това разкритие.

„Много, много ми е мъчно, че ме махнаха от „На кафе“ и в момента не работим с моята асистентка там. Но такъв е моментът за телевизията – налага се да работим със съкратени бюджети. И за съжаление много хора са в моята ситуация, това не е новина. Няма как да кажа, че не ми е много, много мъчно, защото аз съм от създаването на телевизията, още когато беше кабелна, а да не говорим, че за нас с Гала предаването „На кафе“ ни е като детенце“ – сподели Кремена Халваджиян, която само преди месец бе съкратена от сутрешното предаване на Нова тв.

Тя научила, че вече не е част от екипа по телефона. Не се сърди – осъзнава, че в кризата бюджетите на телевизиите са силно окастрени заради намалените наполовина рекламни постъпления. Не е ясно каква е била заплатата й, но според източници на изданието получавала над 5000 лева на месец. Все пак като съпруга на продуцента Маги Халваджиян тя няма да остане гладна. Той пък реализира „Капките“ твърде успешно именно по време на пандемията.

Кремена не се сърдела на продуцентите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Защо уволниха от „На кафе“ Кремена Халваджиян?”

  1. Стефан на гала

    юни 01. 2020

    Наеба се с стефан

Добавете коментар