Ирина Шейк и Брадли Купър пак заедно? (Спипаха топ модела в апартамента на актьора – Снимки)

Ирина Шейк и Брадли Купър пак заедно? (Спипаха топ модела в апартамента на актьора – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Топ моделът и актьорът затоплиха отношенията си

Ирина Шейк преди дни бе забелязана да отива в апартамента на бившия си. След като в средата на миналата година известната двойка обяви разпада на 4-годишната си връзка, Купър и красивата рускиня спряха да контактуват.

Когато трябваше да предадат дъщеря си Леа един на друг почти не си говореха, дори в повечето случаи използваха бавачката на две годишното дете да я води при баща й и после да я връща на майка й. Избягваха да се засичат и на всякакви събития, свързани с професията им.

Скоро обаче се понесоха слухове, че май са решили да си дадат още един шанс. Тези дни Ирина бе видяна в близост до апартамента на Брадли в Ню Йорк. Папраците й направиха снимки и на влизане и на излизане от дома на бившия й.

Ирина Шейк пристига в дома на Брадли и му маха с ръка
Снимка: Инстаграм

Оказа се, че двамата са прекарали повече от 4 часа заедно. Дори си поръчали храна от ресторант, която куриер им доставил в жилището. Не се знае дали дъщеря им е била с тях. Но Шейк бе щракната да се разхожда без детето. То не бе с нея нито на отиване, нито на връщане от дома на Брадли Купър.

Ирина излиза от дома на Брадли Купър
Снимка: Инстаграм

Въпреки, че нито руския топ модел, нито актьора са обявили какво е актуалното състояние на връзката им, информацията, че са обядвали заедно бе достатъчна да започнат спекулации, че отново са подновили романса си, предават от tocka.com.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар