Кейт Мидълтън обича да готви за семейството си

Кейт Мидълтън е част от британското кралско семейство. Като съпруга на принц Уилям, тя разполага с няколко детегледачки, готвачи и стилисти, които се грижат за това нищо да не й липсва и има достатъчно време, за да изпълнява своите задължения. Може би много от вас си мислят, че тя не прави нищо у дома, но през годините е доказала, че се грижи отлично за него и без помощници. Херцогинята на Кеймбридж неведнъж е споделяла, че обича да готви и често прави любимите десерти на децата си. Понякога приготвя обяд или вечеря за цялото семейство. По Коледа тя и съпругът й бяха специални гости в телевизионния формат "The Great British Bake Off", където заедно с Мери Бери направиха традиционния сладкиш "Коледно дърво". Тогава Кейт коментира, че има всички книги на известната кулинарка и обича да ги използва, защото рецептите са изключително точни и лесни за изпълнение. Дори най-малкият й син - принц Луи, започнал да казва "Мери Бери" веднага щом зърнел усмихнатата готвачка на кориците. Всички знаем, че Мидълтън води здравословен начин на живот и винаги изглежда в прекрасна форма. Това се дължи до някаква степен на нейния хранителен режим, който спазва в двореца Кенсингтън.

Закуска

Подобно на Меган Маркъл, Кейт обожава да пие смути за закуска. Според информация на "Mail Online", херцогинята харесва комбинацията между зеле, спирулина (вид водорасли), матча (листа от зелен чай), спанак, листа от кориандър и боровинки заедно за здравословна сутрешна напитка. Освен този здравословен старт за деня, жената до принц Уилям харесва да похапва овесени ядки, с които насърчава храносмилането.

Обяд

Много британски медии пишат, че Кейт е вегетарианка, но тя похапва месо, просто не обича то да присъства в менюто й за обяд. По време на обиколката й с принц Уилям в Индия, тя предпочита да яде зеленчукови кюфтета и къри от леща. Едно от любимите неща на херцогинята за обяд е сушито. След като посещава известния ресторант "Japan House London", тя научава много за рулцата, в които има сурова риба. Мидълтън предпочита да консумира предимно органична храна, като винаги избира сезонни плодове и зеленчуци. Пред "Daily Mail"  тя разкрива, че любимите й ястия и продукти са гаспачо, севиче, табуле, диня и сушено годжи бери.

Вечеря

След като посещава фестивал в Канада, тя научава рецептата за традиционното им къри и я прилага в дома си във Великобритания. Освен това се придържа към максимата, че "любовта на мъжа минава през стомаха". Затова с удоволствие приготвя любимото ястие на Уилям - пържено пиле. Докато е бременна с първото си дете - принц Джордж, Кейт обожава да готви. Тогава прави различни зеленчукови ястия, които й се прияждат. Херцогинята на Кеймбридж признава, че обожава по-пикантни ястия, докато за мъжа й те не са от най-любимите. Друго нещо, което приготвя за вечеря, е паста. [caption id="attachment_630018" align="aligncenter" width="236"]Кейт Мидълтън поддържа форма със строг хранителен режим сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Кейт Мидълтън поддържа форма със строг хранителен режим сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] "Тя ни е показвала колко много децата й обичат да готвят и как го правят за нея", коментира Матю Ман от училище в Кеймбридж, в което Кейт Мидълтън е имала официална визита, предават от tialoto.bg.