Седмичен хороскоп за 30 май – 5 юни, от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Ще добиете по-голяма яснота за целта, която преследвате. Ще вложите енергията си в действие, затова шансовете да постигнете напредък ще са добри – още повече че получавате значителна подкрепа от близки, приятели и партньори. При някои представители на знака обект на страстта ще бъде не занимание, а човек – в такъв случай ви очакват доста горещи изживявания.

Скорпион
Ще трябва да направите промяна, която не е никак лесна. Тя може да е свързана с някакви конкретни събития, но може да става дума за вътрешна трансформация – например да надмогнете себе си в дадена ситуация или да жертвате осъществяването на свое желание в името на нещо важно.

Стрелец
Не е изключено да се изправите пред предизвикателства, най-вече в емоционален план. Може наяве да излязат скрити проблеми или дълго потискани чувства. Имайте предвид, че ако се ядосвате на някого, но таите гнева в себе си, това може да се отрази зле не само на душевното ви, а и на физическото ви здраве, така че не го допускайте.

Козирог
Ще привличате лесно вниманието на околните, а може и да имате и някаква материална изгода. Ще постигнете целите си по-лесно, ако се стремите към хармония и си сътрудничите с хората около вас, вместо да се опитвате да се налагате. Миролюбивата ви нагласа ще привлече добрите отношения в замяна – и в личните, и в служебните контакти.

Водолей
Периодът е подходящ за нови начинания – каквото и да подхванете, бързо ще постигнете развитие. Добре ще бъде, ако преследвате конкретни цели. Ако се разпилявате в много посоки, може да изхабите енергията си напразно или да не постигнете трайни резултати. Тъй като въздушната ви природа ще се изявява особено силно и ще действате импулсивно, наложете си да помислите, преди да рискувате.

Риби
Опитайте да контролирате собствените си реакции, той като ще действате импулсивно и може би няма да остане време да анализирате какво точно се случва и как е уместно да постъпите. Хармонията в дома ви ще бъде нарушена заради опити на член от семейството да се налага или пък самите вие ще изисквате от близките си прекалено много и ще храните неоправдани очаквания.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар