Седмичен хороскоп за 30 май – 5 юни, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Старайте се да сте по-умерени и не губете здравия разум. Преди да предприемете нещо, мислете по-задълбочено. Във ваша полза ще бъде да вникнете в заниманията си – така няма да пропуснете нещо важно. Отделете време и за почивка, за спокойни дейности, особено ако се чувствате напрегнати или преуморени.

Телец
Имайте едно наум при общуването – както с непознати и по-далечни познати, така и с близки хора. Има вероятност някой да се опита да ви се наложи, да ви манипулира или да поиска по някакъв начин да се възползва от вас. Ако чувствате, че този човек прекалява и не се отнася както трябва с вас, осмелете се да очертаете граници помежду ви.

Близнаци
Ще получавате лесно съдействие от околните, за да осъществите намеренията си. Ако сте обвързани, бихте могли да разчитате на любимия човек за съвет и разбиране. Идните дни са благодатни за финансите ви – може да получите бързи пари. В работата усилията ви ще дават резултат и ще чувствате, че сте ценени по достойнство.

Рак
Ще ви е по-трудно, ако се разпилявате и се лутате без цел и посока. Това важи особено за първата половина на периода, когато е възможно да имате наистина добри постижения в професионалната област, ако сте сериозни и организирани. Ако някой ви кара да изпитвате вина или да се чувствате зависими, вероятно сте станали обект и на манипулации.

Лъв
Ако подхождате с уважение към хората, с които имате близки отношения и се опитвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съюзници или да ликвидирате стари недоразумения. В крайна сметка всичко зависи от вас и от вашата воля да водите диалог. Периодът е много подходящ за сключване на делови споразумения и за установяване на нови контакти.

Дева
Може да решите импулсивно да пътувате някъде или да се впуснете в служебно начинание, за което не сте сигурни докъде ще ви доведе. Бъдете спокойни – щом вътрешният ви глас ви нашепва, че сте на прав път, няма да сбъркате. Понеделник и вторник са дни за любов и удоволствия, така че споделете вълненията и преживяванията си с любим човек.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар