Иво Аръков води Къванч Татлъту в България (Вижте повече)

Иво Аръков води Къванч Татлъту в България (Вижте повече)
4 (80%) 1 vote

Иво Аръков и Къванч Татлъту се събират на малкия екран

Иво Аръков води Къванч Татлъту в България. Гореща клюка води най-голямата турска звезда у нас това лято. Мокрият сън на милиони бг фенки на „Перла“ и „Север-Юг“, ще зарадва верните почитатели с нова роля.

Това лято по една от централните телевизии тръгва нов сериал с Къванч Татлъту. Участие в него взима и Иво Аръков. Продукцията обаче не е типична любовна мелодрама. Вместо сапунка, поредицата ще е високобюджетен екшън с криминални, драматични трилър нотки.

Кадир Адъл, героят на Къванч Татлъту, губи съпругата си и детето си при терористичен акт. Той изпитва вина за случилото се и решава да сложи край на живота си. Докато се опитва да се самоубие в автомобилна катастрофа неволно въвлича още трима невинни души, които се сблъскват едновременно.

Това е иронията на съдбата – четири коли, четири живота – Кадир, Зейнеп, Керем и Джемре. Четиримата остават свързани завинаги и се оказват въвлечени в криминални истории, част от които идват от миналото на героите, пише „България днес“.

Нашата звезда Иво Аръков се появява на края на сериала. Той ще играе ролята на руски затворник мафиот. Неговата цел е да елиминира враговете си. Иво Аръков се справя отлично със снимките, макар и протекли по невероятно интензивен график. Отначало той трябвало да снима в Истанбул само два дни. Но режисьорите толкова го харесали, че Иво остава там близо месец.

Аръков разполагал с асистентка, която му помагала да произнася правилно турските думи, както и руските. Именно тогава българският актьор и Къванч Татлъту стават добри приятели, покрай снимките на новия сериал, предават от hotarena.net.

Иво Аръков води Къванч Татлъту в България сн. hotarena.net

Иво Аръков води Къванч Татлъту в България сн. hotarena.net

Дали сериалът ще се понрави на българските зрители и ще постигне желания успех в страната ни, ще разберем много скоро. Иво Аръков и Къванч Татлъту ще се съберат заедно на малкия екран през лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар