Даяна водела децата си тайно в ресторанти за бърза храна (Вижте как ги възпитавала)

Даяна водела децата си тайно в ресторанти за бърза храна (Вижте как ги възпитавала)
4 (80%) 1 vote

Принцесата възпитавала синовете си като обикновени деца, а не като кралски особи

Покойната принцеса Даяна имала собствени методи на възпитание на синовете си. Членовете на кралското семейство имали възможност да се насладят на всякакви гурме ястия, приготвени от най-добрите готвачи в света.

Но любимата британска принцеса не винаги се ползвала от тази привилегия. Тя често водела Уилям и Хари в ресторантите на Мак Доналдс. Тя наистина си имаше причина да прави това.

Даяна със синвете си Уилям и Хари
Снимка: Гугъл

Дарън Макгрейди, който работи като готвач на кралското семейство повече от 10 години разкрива, че Даяна всяка събота правела гастрономически обиколки по заведенията за бързо хранене.

„Веднъж тя дойде в кухнята и ми каза да не приготвям вечеря за момчетата, тъй като ще посетят Big Macs. Тогава й предложих да им направя бургери у дома. Принцесата обаче ми обясни, че целта й е не само храната”, разказва Макгрейди пред Мирър.

Лейди Ди обяснила на придворния готвач, че иска да покаже на децата как протича живота извън двореца. Искала когато синовете й пораснат да се чувстват като обикновени хора, а не като принцове.

Но имало и още един важен момент. Съпругата на принц Чарлз споделила, че Уилям и Хари имат нужда от играчки като останалите деца. Те събираха в колекция фигурки от детските си вечери в Happy Mill.

Докато Даяна и децата й бяха в двореца, тя никога не е била против да похапват пица или чипс. Те често сядаха заедно пред телевизора ,ядяха не кралска храна и гледаха шоу, предават от graziamagazine.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар